Datum plaatsing: 09 mei 2020

Openluchttheater Berghem viert 75 jaar Hoessenbosch in 2021


Openluchttheater Berghem viert 75 jaar Hoessenbosch in 2021


Berghem (Oss): Het was het jaar waarin we eigenlijk groot feest zouden vieren: Hoessenbosch mag dit jaar namelijk 75 kaarsjes uitblazen. Dit wilden we met iedereen uit Berghem, Oss en omgeving vieren met een boek, een prachtige jubileumvoorstelling en een memorabele theateravond over 75 jaar vrijheid. Helaas blies corona de kaarsjes voor ons uit. Daarom verplaatsen wij het feestjaar naar 2021, zodat het hopelijk het feestje krijgt dat het verdient.

De verplaatsing van het jubileumjaar heeft een aantal gevolgen:
-Vrijheidslicht, een gedenkwaardige theateravond, een samenwerking met Stichting Berghem Tegen Kanker, op 5 mei is gecanceld. Bezoekers hebben hiervan bericht ontvangen.
-Koning van Katoren, de jubileumvoorstelling, wordt een jaar verplaatst naar 12, 13, 18, 19 en 20 juni. Bezoekers met tickets hebben hier bericht van ontvangen.
-Het jubileumboek wordt niet dit jaar, maar volgend jaar gepresenteerd. Achter de schermen werken we gewoon door aan dit bewaarexemplaar!

Gezondheid gaat voor ons voor. Daarom liggen onze repetities en activiteiten in het theater zolang de coronamaatregelen van kracht zijn stil. De verdere gevolgen die deze crisis heeft op ons theaterprogramma, communiceren wij via onze socialmediakanalen en onze website. Hopelijk tot snel in ons theater en blijf allemaal gezond.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32050