Datum plaatsing: 11 mei 2020

Hoe gaat het met inwoners van Bernheze?


Hoe gaat het met inwoners van Bernheze?


Heesch (Bernheze): De samenleving wordt hard geraakt door het coronavirus. De gemeente Bernheze wil graag weten hoe het met inwoners van Bernheze gaat en vraagt daarom aan inwoners om een korte vragenlijst in te vullen.

Om een beeld te krijgen van wat er leeft bij inwoners nu het leven anders is door de coronamaatregelen, doet de gemeente Bernheze mee aan een onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door BMC en bestaat uit een korte vragenlijst. Wethouder Van Moorselaar: “Dit is een uitgelezen kans om inzicht te krijgen in de behoeften van inwoners in deze tijd. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we bepalen welke mogelijkheden er zijn om inwoners goed te helpen.”

Online vragenlijst
Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter beeld de gemeente krijgt hoe het met inwoners gaat. De link naar de vragenlijst staat op www.bernheze.org/coronavirus. Invullen kost minder dan 10 minuten en kan tot eind mei.

Telefonisch
Inwoners die niet de mogelijkheid hebben om de vragenlijst online in te vullen, kunnen de vragen ook telefonisch beantwoorden. Een medewerker van BMC helpt hierbij. BMC is het bureau dat dit onderzoek uitvoert. De helpdesk van BMC is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur op 070 - 310 38 50.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31113