Datum plaatsing: 04 juni 2020

Repaircafé Berghem nu ook via de website


Repaircafé Berghem nu ook via de website


Berghem (Oss): Gaat het repaircafé al weer van start (op moment van schrijven nog niet bekend) dan kunt u op woensdag 17 juni in de Berchplaets (begane grond) weer spullen aanbieden om te repareren tussen 9.30 en 10.30 uur. Er wordt gewerkt tot 11.30 uur.
Maar.. gaat het nog niet van start dan kunt u toch eventueel spullen aanbieden om te repareren en wel via de website www.repaircafe-berghem.nl. Het repaircafé zoekt dan naar een passende oplossing om de spullen te repareren bij de vaklieden thuis. Heeft u iets dat niet kan wachten ga dan met uw reparatieverzoek naar onze website.
Op de website klikt u rechtsboven op: contact. Dan verschijnt er een formulier waar u in kunt vullen: naam, emailadres, telefoon en waar het over gaat. Klik vervolgens op: verzenden. Het repaircafe neemt dan zelf contact met u op. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij de vrijwilligers zelf thuis zonder persoonlijk contact.
Is er iets stuk aan kleine meubels, lampen, speelgoed, elektrische apparaten (graag met handleiding) of kleding? Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Wat betreft kleding kunt u denken aan een naadje dat los zit, een scheur die hersteld of een knoop die aangenaaid moet worden (niet voor het inzetten van ritsen).
De vrijwilligers laten zien dat repareren vaak mogelijk is en altijd leuk om te doen. Zij vinden het zonde als kapotte spullen weggegooid worden. De reparatiekosten zijn gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeker op prijs gesteld.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31708