Datum plaatsing: 04 juni 2020

Aanleg speelplekken de LanenRosmalen ('s Hertogenbosch): Momenteel is de aannemer bezig met grondwerkzaamheden voor speelplek nummer 6, die in Palissander komt. Deze werkzaamheden duren tot eind mei. De verwachting was om daarna de speeltoestellen te plaatsen. Helaas is de fabriek die ze levert vanwege het coronavirus gesloten. Er zit voor nu niets anders op dan afwachten en bekijken wanneer de aannemer de speelplek kan aanleggen. Verder is voor drie andere speelplekken bekend wanneer deze worden aanlegt en is een locatie gewijzigd.

Planning
Proludic gaat op negen verschillende locaties in De Lanen een speelvoorziening aanleggen. Voor speelplek nummer 3 in Palissander plant de gemeente ‘s-Hertogenbosch een nieuwe datum in, zodra de toestellen geleverd worden. In augustus legt de gemeente speelplaats nummer 4 bij Pastelblauw aan. In het voorjaar van 2021 verwachten ze de speelplaatsen 1, 2 en 3 in Meander aan te leggen. Dit is afhankelijk van de oplevering van de woningen direct naast de Groote Wielenplas.

Wijzing locatie speelplek
In de Vlietdijk, ter hoogte van de huidige fietsoversteek, is een rotonde gepland. Deze rotonde zorgt ervoor dat het verkeer straks op een veilige manier het toekomstige centrum in kan rijden. Door de rotonde blijft er onvoldoende ruimte over voor speelplek nummer 3 die gepland was tussen Meander en Vlietdijk. Deze krijgt een nieuwe locatie in de buurt van De Groote Wielenplas. Zodra de exacte locatie bekend is, maken we dat bekend via de website degrootewielenonline.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12405