Datum plaatsing: 27 juli 2020 - Laatst gewijzigd: 27-07-2020 14:30:02

Robbie en Linda Nederkoorn nemen roer Slagerij Ebergen over


Robbie en Linda Nederkoorn nemen roer Slagerij Ebergen over


Lith (Oss): Al bijna 65 jaar is Slagerij Ebergen een begrip in Lith en omgeving. 3 generaties staan voor kwaliteit, service en vooral vakmanschap. “De talloze gewonnen prijzen zijn mooi, maar de waardering van klanten is voor ons veel belangrijker” aldus Jan en Maartje Ebergen, die de slagerij al ruim 40 jaar runnen sinds Jan ‘m van zijn ouders Karel en Riet overnam. Dat hadden we niet gekund zonder onze trouwe medewerkers. Ook onze 3 kinderen hebben altijd meegewerkt en daar zijn we trots op, een echt familiebedrijf!

Nieuw bloed
Meewerken is nog iets anders dan de zaak voortzetten. Onze kinderen hebben allemaal hun plek gevonden en doen waar ze van houden, aldus Maartje. Voor opvolging moest dus buiten de familie worden gezocht. We zijn blij dat we die nu gevonden hebben in Robbie en Linda Nederkoorn-van Amstel, ook hier uit het dorp. Jan: Robbie werkt al geruime tijd onder mijn vleugels en ik zie bij hem dezelfde passie voor het vak. Dat is belangrijk voor ons, omdat we bekend staan om onze kwaliteit en die willen we absoluut behouden.

Geleidelijke overgang
Vanaf 1 augustus nemen Robbie en Linda de Slagerij over. Maar voorlopig ben ik nog niet weg, zegt Jan vastberaden. Hij zal iets minder in beeld zijn, maar gaat de komende jaren Robbie en Linda met raad en daad terzijde staan. Ook zij vinden dit belangrijk. Zo snijdt “het mes” letterlijk aan 2 kanten; wij kunnen het geleidelijk overdragen en Robbie en Linda hebben de coaching en begeleiding die ze fijn vinden.

Dankbaar
Natuurlijk gaan we er nog met een leuke actie bij stilstaan, maar we willen langs deze weg alvast al onze trouwe klanten enorm bedanken. We hebben van alles meegemaakt gedurende de laatste 40 jaar. Maar het fijne contact met onze klanten, die steeds tevreden terugkomen, dat was - en is - onze allergrootste beloning; daarom bedankt!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16582