Datum plaatsing: 13 juni 2020

Daar zit een luchtje aan


Daar zit een luchtje aan


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Afgelopen dinsdag kregen collega's een melding van een mogelijke drugsdeal. Hierbij zou een personenauto betrokken zijn waarvan het kenteken was doorgegeven.

Enkele minuten na de melding zagen collega's het voertuig rijden en kreeg deze op de van Herpensweide een stopteken. In het voertuig werden grote hoeveelheden lege gripzakjes (verpakkingszakjes voor drugs) en een weegschaaltje aangetroffen. Een van de inzittenden had tevens een forse hoeveelheid contant geld bij zich. Beide inzittenden werden aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen.

Tijdens de fouillering in ons cellencomplex werd in de onderbroek van een van de verdachten een flinke zak met ruim 49 gram wit poeder aangetroffen. Een eerste indicatieve test wees uit dat het vermoedelijk om cocaïne gaat. Ook werd later nog in kleding enkele kleine gripzakjes aangetroffen met hierin vermoedelijk heroïne. Een uitgebreider onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing zal later uit moeten wijzen of het inderdaad om deze drugs gaat.

Het geld, de mogelijke verdovende middelen, de auto en enkele telefoons zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt en zij zullen zich over een tijdje mogen verantwoorden bij de rechter.

Misdaad loont niet! Bel bij een verdachte situatie altijd 112!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22668