Datum plaatsing: 14 juni 2020

Vertelwandeling in NulandNuland ('s Hertogenbosch): Woensdag 24 juni start de eerste boeiende vertelwandeling in de omgeving van Nuland. Om 10.00 uur of om 14.00 uur kun je meelopen met een ‘verhalend theater’ in het bos. Nu de vertelvoorstellingen in de zalen en zaaltjes nog wat op zich laten wachten, is de buitenlucht de nieuwe plek om je te laten verrassen door een aantal mooie verhalen. Tussen oude eiken en krakend sparrenhout vertelt Mieke Aalderink verrassende volks- en andere vertellingen. Verhalen die geheimen van de natuur ontraadselen.
Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven in het bos. Tijdens een mooie boswandeling houden we op verschillende plekken een stop om naar een verhaal te luisteren.
Het programma duurt ca. 2 uur, tussendoor is er koffie/thee & koek.
De verhalen zijn geschikt voor (niet te) jong tot oud.

De kosten voor deelname aan de vertelwandeling zijn € 12,50 per persoon. Meelopen kan alleen na reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.

Vertelwandelingen vinden plaats op dinsdagen en woensdagen, maar een ander moment is mogelijk in overleg mits er voldoende wandelaars zijn. Gewoon even mailen of bellen. Het maximum aantal deelnemers per keer is 8, zodat 1,5 m afstand mogelijk blijft.

Kijk op www.verteller.com voor meer informatie. Aanmelden kan via mieke.verhalen@home.nl of 06 50402386Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28537