Datum plaatsing: 16 juni 2020

Vijfde verdachte aangehouden voor gewapende overval in Oss


Vijfde verdachte aangehouden voor gewapende overval in Oss


Oss (Oss): De politie heeft maandagochtend een vijfde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een gewapende overval in Oss. Het betreft een 22-jarige man uit Berkel-Enschot. Hij werd aangehouden toen hij met de auto onderweg was. De man wordt gehoord over zijn vermoedelijke aandeel in de zaak.

Overval onder bedreiging
Op zaterdagavond 4 april werd een 55-jarige man in zijn woning in Oss overvallen door drie personen. Zij bedreigden de bewoner met een vuurwapen en eisten geld en goederen van hem. De bewoner verzette zich echter, waarop een worsteling ontstond. Uiteindelijk wist de bewoner de gang van zijn huis te bereiken en de daders gingen er via de voordeur vandoor. De daders namen enkele goederen mee vanuit de woning.

Eerdere aanhoudingen
Op dinsdag 26 mei hield de politie al twee minderjarige meisjes aan in deze zaak. Dinsdag 2 juni volgde de aanhouding van een 21-jarige man uit Tilburg en een 20-jarige man uit Udenhout.

Onderzoek
Het onderzoek is nog steeds gaande. De politie onderzoekt onder meer wat de rollen zijn van de vijf aangehouden verdachten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20942