Datum plaatsing: 18 juni 2020

Kersten Hulpmiddelenspecialist neemt failliet Hulpmiddelencentrum Nederland overOijen (Regionaal): In april 2020 is Hulpmiddelencentrum Nederland failliet gegaan. Ruim duizend inwoners in de regiogemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss en Uden hadden Wmo-hulpmiddelen van dit bedrijf. Het bedrijf is nu overgenomen door Kerstenhulpmiddelenspecialist uit Roermond. Alle cliënten van de regiogemeenten krijgen een brief over de overname.

Wat betekent overname voor cliënten?
Kersten Hulpmiddelenspecialist neemt alle cliënten en hulpmiddelen over van het failliete bedrijf. De regiogemeenten maakt afspraken met Kersten Hulpmiddelenspecialist over de dienstverlening. Die blijft zo veel mogelijk hetzelfde. Kersten neemt de komende week contact op met alle cliënten voor kennismaking en controle van hulpmiddelen. Het gaat om hulpmiddelen zoals een scootmobiel, aangepaste fiets of rolstoel.

Wie is Kersten Hulpmiddelenspecialist?
Dit bedrijf in hulpmiddelen bestaat al 30 jaar. Kersten is gespecialiseerd in adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven makkelijker maken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17107