Datum plaatsing: 22 juni 2020

Project TAS van Farent doet mee aan de VOORbeeldverkiezing 2020


Project TAS van Farent doet mee aan de VOORbeeldverkiezing 2020


's-Hertogenbosch (Regionaal): Het project TAS (Thuis, Actief, Samen) van Farent doet mee aan de VOORbeeld-verkiezing 2020. Met de geldprijs die hiermee is te winnen, kunnen we het project met onze activiteitentasjes voor senioren ook na Corona minstens drie jaar voortzetten! Maar! Daar hebben we jullie steun wel voor nodig door te stemmen op ons project. Je kunt je stem uitbrengen van 17 t/m 30 juni via deze link: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2020. Je kunt zowel stemmen via Linkedin als Facebook.

Een steeds grotere groep ouderen is door psychische of fysieke beperkingen niet (meer) in staat aan activiteiten buitenshuis deel te nemen. Deze groep ouderen willen we niet in de kou laten staan. Vrijwilligers gaan met een TAS op bezoek om samen te knutselen, puzzelen of andere activiteiten te ondernemen. Zo laten we de ouderen weten dat we ook aan ze denken en de mantelzorgers hebben ook een momentje voor zichzelf!

Bij de VOORbeeld-verkiezing 2020 krijgen drie projecten die de wereld mooier maken een prachtige financiële ondersteuning. Het gaat om ‘meer aandacht voor elkaar’. Mensen die elkaar helpen, in beweging brengen, kansen geven, lief en leed delen, samen iets aanpakken of elkaar iets leren. Het kan bijvoorbeeld gaan om ondersteuning voor speciale kwetsbare groepen, burenprojecten, wijkinitiatieven, integratie van culturen, hulp aan dak- en thuislozen. Kortom, VOORbeelden van maatschappelijke vernieuwing, lef, positief denken en gewoon doen.’

Het project met de meeste punten is automatisch genomineerd voor de finale en ontvangt minimaal €15.000,- Uit de top 10 kiest de jury (op inhoudelijke gronden) nog twee genomineerden. Tijdens de finale op 8 oktober wordt bekendgemaakt welk project heeft gewonnen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31214