Datum plaatsing: 23 juni 2020

Design Thinking Sessies voor Brabantse Ondernemers's-Hertogenbosch (Regionaal): Abrupt kwam er in maart een einde aan ondernemen in economische hoogtij. We hebben alles opzijgezet om plaats te maken voor maar één ding: overleven. Terug naar de basis. Waar we nu vooral behoefte aan hebben is houvast en een actieplan zodat we niet opnieuw verrast worden. Om Brabantse ondernemers te helpen bij het creëren van meer houvast organiseren het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWERK op 2, 7 en 9 juli Design Thinking Sessies.

Design Thinking Methode
Design Thinking is een praktische en creatieve methode om tot een toekomstplan te komen. In dit geval richten we ons op een toekomstplan voor organisaties in de nieuwe 1,5 metersamenleving. Dat doen we samen met expert Anne-Marie Sweep die ons door alle stappen van het zogenoemde 'concept denken' loodst. Dat moet uiteindelijk problemen in uw organisatie oplossen of juist nieuwe producten en diensten opleveren.

Een concreet actieplan voor uw organisatie
Het doel van de workshop is meer zekerheid te creëren voor Brabantse ondernemers in deze onzekere periode met behulp van de Design Thinking methode. De sessie biedt inzicht in de basisprincipes van Design Thinking. Aan het einde van de sessie hebben deelnemers een concreet en praktisch actieplan voor hun bedrijf. Bovendien kunnen zij tijdens de sessie ervaringen uitwisselen en kennis delen met andere ondernemers uit de regio.

"Het was een geweldige sessie. Ik heb praktische handvaten gekregen en het was fijn om met andere ondernemers te kunnen sparren over mijn organisatie."

Aanmelden
De sessies vinden plaats op 2, 7 en 9 juli. U kunt in de ochtend of in de middag deelnemen. Een sessie duurt drie uur en er is plek voor maximaal 9 deelnemers per online sessie. De officiële uitnodiging vindt u in de bijlage van dit persbericht. Aanmelden voor één van de Design Thinking Sessies is helemaal gratis en kan via deze link.

Deze Design Thinking Sessies zijn een initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, AANtWERK en Talentvol en worden mede-mogelijk gemaakt dankzij subsidiering van Provincie Noord-Brabant.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16883