Datum plaatsing: 30 juni 2020

Dubbele comedynight in De Lievekamp met o.a. Theo Maassen


Dubbele comedynight in De Lievekamp met o.a. Theo Maassen


Oss (Oss): Op zondag 12 juli sluit theater De Lievekamp het huidige theaterseizoen af met de allereerste editie van De Lievekamp Comedynight. Tijdens deze waardige afsluiter laten comedians Theo Maassen, Alex Ploeg, Rayen Panday en Jochen Otten ieder een kwartier lang zien wat zij in huis hebben. De voorstelling wordt deze avond gespeeld om 19.30 en 22.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De presentatie van deze avond is in handen van MC Howard Komproe. Hij zal Theo Maassen, Alex Ploeg, Rayen Panday en Jochen Otten op treffende wijze introduceren. De vier comedians gaan ieder een kwartier lang nieuw materiaal uitproberen en combineren dit met hun allerbeste improvisaties.

Maatregelen coronavirus
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus worden er per voorstelling maximaal 150 bezoekers toegelaten. Bezoekers dienen op anderhalve meter afstand van elkaar plaats te nemen in de zaal. Alleen bezoekers die uit een gezamenlijk huishouden afkomstig zijn, mogen met zijn tweeën naast elkaar zitten. Verder heeft De Lievekamp een groot aantal maatregelen getroffen in lijn met het landelijke brancheprotocol van de VSCD. Alle praktische maatregelen zijn te vinden op de website van het theater.

Maximaal 2 tickets per bestelling
Toegangskaarten voor De Lievekamp Comedynight op zondag 12 juli, aanvang 19.30 én 22.00 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn uitsluitend te koop via www.lievekamp.nl à € 25,00 (excl. € 1,25 ticket fee). Er zijn daarom ook maximaal twee tickets per bestelling beschikbaar. De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten en er zijn per bestelling maximaal twee tickets beschikbaar.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15295