Datum plaatsing: 12 juli 2020

Repair Café Berghem weer van startBerghem (Oss): De enthousiaste vrijwilligers staan weer voor u klaar op woensdag 15 juli in de Berchplaets (begane grond). Tussen 9.30 en 10.30 uur kunt u spullen aanbieden om te repareren of komen voor een deskundig advies. Er wordt gewerkt tot 11.30 uur. Het aanbieden is in de centrale ontvangstruimte en het repareren is in een afzonderlijke ruimte. Zo kunnen we op een veilige manier de 1,5 meter afstand aanhouden. De afgelopen keer zijn er o.a. een verfbrander, een decoupeerzaag een schemerlamp en diverse kledingstukken gerepareerd.
Is er iets stuk aan kleine meubels, lampen, speelgoed, elektrische apparaten (handleiding graag meenemen) of kleding? Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Er is een naaister aanwezig voor bijvoorbeeld een naadje dat los zit, een scheur die hersteld of een knoop die aangenaaid moet worden (niet voor het inzetten van ritsen).
Komt u nog liever niet naar de Berchplaets dan kunt u ook een reparatieverzoek plaatsen op onze website repaircafe-berghem.nl. Op de website klikt u rechtsboven op: contact. Dan verschijnt er een formulier waar u in kunt vullen: naam, emailadres, telefoon en waar het over gaat. Klik vervolgens op: verzenden. Wij nemen dan zelf contact met u op. Het Repair Café zoekt dan samen met u naar een passende oplossing en de werkzaamheden worden uitgevoerd bij de vrijwilligers zelf thuis.
Met het Repair Café laten de vrijwilligers zien dat repareren vaak mogelijk is en altijd leuk om te doen. Zij vinden het zonde als kapotte spullen weggegooid worden. De reparatiekosten zijn gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeker op prijs gesteld. U bent van harte welkom! Iedere derde woensdag van de maand. Meer info www.repaircafe-berghem.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29312