Datum plaatsing: 08 juli 2020

Voetbal BSO bij HVCH met hoofdtrainerHeesch (Bernheze): Bij voetbalclub HVCH in Heesch wordt vanaf het nieuwe schooljaar een Voetbal BSO geopend. Initiatiefnemer is Roy de Haan, de hoofdtrainer van eersteklasser HVCH.

Voetbal BSO Time4Skills is de volledige naam van de opvang. Naast een voetbalthema staat er iedere middag ook een andere tak van sport op het programma. In vakantieperiodes is er ruimte voor uitstapjes naar bossen in de omgeving, een stadiontour of een dierentuinbezoek.
Het is de eerste Voetbal BSO die Roy de Haan opent. “De accommodatie, relatief dichtbij de Heesche basisscholen, leent zich uitstekend voor verantwoorde, sportieve buitenschoolse opvang. Na een periode waarin ik fulltime als voetbaltrainer werkzaam ben geweest, wilde ik persoonlijke competenties, ervaring en ambitie samenbrengen”, aldus De Haan die als pedagogisch medewerker en coördinator sport&spel werkzaam was bij een kinderopvang in de buurt van Nijmegen.

“Ook het bestuur van HVCH is zeer blij met de opstart van de Voetbal-BSO op sportpark de Braaken, het kunstgrasveld en de accommodatie van onze vereniging,” aldus Joris Priem, Hoofd Voetbalzaken HVCH. “Dit is een mooie mogelijkheid om onze fantastische accommodatie nog beter te benutten en maatschappelijk in te zetten.”

Op zaterdag 11 juli is er een open dag waarop ouders en kinderen kennis kunnen maken met de Voetbal BSO.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13873