Datum plaatsing: 08 juli 2020

‘Met de fles op tafel’ goes to Playa del Merx


‘Met de fles op tafel’ goes to Playa del Merx


Berghem (Oss): Nu de meeste vakantieplannen in het water zijn gevallen vonden wij het een must daar wat aan te doen. We kunnen niet naar de Spaanse Playa, dus gaan we maar naar de Playa achter de Merx. Dat wordt ÉÉN GROOT zomers paradijs!
Een goed alternatief voor de Spaanse kust. We nodigen jullie alvast uit voor twee gave evenemementen op Playa del Merx in Berghem! Spreid je handdoek uit over het grote grasveld of het strookje strand en doe mee met de familie quiz. Of een aangepaste pubquiz die geheel past binnen de RIVM richtlijnen: een duo-pubquiz! En wil je op de hoogte worden gehouden van de aller laatste ontwikkelingen check (en like!) dan ook onze Facebook pagina ‘Met De Fles Op Tafel’.

Pubquiz in duo’s @ Playa Del Merx
We gaan op vrijdag 10 juli 20:00 weer PubQuizen, deze keer in duo’s. Dat geeft weer een hele nieuwe dynamiek en we willen natuurlijk de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Jullie kunnen bekende rondes verwachten, allemaal in het thema 2! We willen graag een camping/beach-gevoel creëren en daarom willen we jullie vragen om je klapstoel met tafeltje mee te nemen. Dan nemen jullie in ieder geval genoeg afstand van elkaar. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar info@metdeflesoptafel.nl en vermeld je teamnaam meteen. Deelname kost €10 per duo
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15912