Datum plaatsing: 08 juli 2020

Doe mee met de Steenbreektrofee 2020Oss (Oss): ‘Samen voor meer groen in de buurt’, is dit jaar het thema voor de Steenbreektrofee. En groen in onze buurten hebben we! Denk aan de buurttuin bij de Chrysantstraat, het Slowpad in de Ruwaard, de Tiny Forest op het schoolplein in Lithoijen, een groene speelplek in Deursen, Oijen en Ussen, de bloembakken in Berghem of de Groene long die is vernieuwd in Geffen. Mooie voorbeelden die mee kunnen doen aan de steenbreektrofee. En we hebben zoveel meer in gemeente Oss.
Hebben jullie in jouw buurt een mooi project uitgevoerd dat een bijdrage levert aan meer groen in de buurt? Meld jullie project dan aan bij Steenbreektrofee, Stichting Steenbreek, Paulus Borstraat 41, 3812 TA, Amersfoort. Of mail naar info@steenbreek.nl en geef aan dat het om de Steenbreektrofee 2020 gaat. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli.
De winnaar van de Steenbreektrofee 2020 ontvangt naast deze wisseltrofee ook media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen en krijgt ook een boom en vaste planten aangeboden.
Meer informatie? www.steenbreek.nl/steenbreektrofeeUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14172