Datum plaatsing: 08 juli 2020

Filmzomer Beneluxtheater BerlicumBerlicum (Sint-Michielsgestel): Vanaf 9 juli vertoont Den Duroshgerd elke donderdag om 20.00 uur een hele goede film. Er zijn vier recente (2019) en bijna allemaal onderscheiden films geboekt: Op 9 juli Joker, 16 juli Downtown Abbey, 23 juli Parasite en 30 juli de film 1917. Voor €8,50 een avondvullende film en na afloop een drankje aan de bar of op het terras.
Bovendien wordt donderdag 16 juli om 14.00 de familiefilm Kapsalon Romy (alle leeftijden) vertoont., kosten € 6,50 waarbij een versnapering zit inbegrepen.
De zaal is ingericht naar de richtlijnen in verband met het Coronavirus. Maar ook dan kan het nog best gezellig worden.

Joker 9 juli om 20.00 uur in Beneluxzaal
De eerste voorstelling in deze Filmzomer is Joker! Dit drama van regisseur Todd Phillips draait volledig om Arthur Fleck: een mentaal instabiele eenling die overdag bijklust als clown, maar vooral probeert door te breken als stand-upcomedian. Hij is in het ontspoorde Gotham - waar het groeiende gat tussen arm en rijk voor enorme spanningen zorgt en mensen niet meer naar elkaar omkijken - een dankbaar doelwit voor de vuisten van straatschoffies en omhooggevallen bankiers-ettertjes. En de psychische aandoening waardoor Arthur oncontroleerbaar lacht, maakt z’n leven er niet makkelijker op. Wanneer hij zijn baan verliest en er op zijn sociale hulp én medicijnen wordt bezuinigd, begint een tragische en grimmige neerwaartse spiraal vol tegenslag en geweld. En die leidt tot de onvermijdelijke geboorte van de iconische Clown Prince of Crime, de Joker.
Hoofdrol voor Joaquin Phoenix die hiervoor een Oscar verdiende. De film heeft volop prijzen op filmfestivals gewonnen onder meer voor de muziek. In de theaterzaal gaat dat geweldig klinken! Reserveren via site van Den Durpherd of Beneluxtheater.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13900