Datum plaatsing: 11 juli 2020

Zes weken openluchttheater op de Citadel


Zes weken openluchttheater op de Citadel


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Van half juli tot eind augustus kan het Bossche publiek in de openlucht genieten van een twintigtal concerten en voorstellingen. Op de Citadel verrijst een theater met 140 zitplaatsen. Het theater is een initiatief van de organisatie van ‘Afzender Boulevard’, in samenwerking met De Bossche Zomer.

“Waar we ons nog maar twee maanden geleden afvroegen of we ons publiek wel iets konden bieden deze zomer, hebben we nu niet alleen op verschillende locaties kleinschalig theater, maar bouwen we ook een mooi openluchttheater in ’s-Hertogenbosch. In een historische omgeving staan prachtige makers en artiesten, zij kunnen niet wachten om op dit podium te staan,” aldus Viktorien van Hulst, directeur.

Er zijn kaarten te koop voor Sven Ratzke (met zes gastoptredens), Nina de la Parra, Anoek Nuyens, Michelle David, Karin Bloemen en Meral Polat. Maar ook voor een kinderpopconcert met Jelle Amersfoort. En in het kader van de herdenking van de Japanse capitulatie in Nederlands-Indië 75 jaar geleden, staan de Indië Monologen en een concert van Boi Akih geprogrammeerd. De komende weken worden nog nieuwe titels, ook van andere culturele partners, aangekondigd.

"Voor een aantal activiteiten is de verkoop een week geleden gestart en een paar avonden zijn zelfs al uitverkocht. Het publiek is blijkbaar net zo hongerig!”

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te koop via www.afzenderboulevard.nl. De komende weken zal het aanbod in fasen beschikbaar komen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17054