Datum plaatsing: 13 juli 2020

Positief nieuws bij ODIOVinkel ('s Hertogenbosch): Op de dag dat Harmonie ODIO een mega concert zou hebben, Vrienden van Vinkel Live, voelde men weemoed naar zulke onbezorgde zomerse muziekfeesten. Hopelijk hebben we volgend jaar de corona onder controle en kan ODIO dit concert alsnog uitvoeren. Toch werd deze eerste zaterdag van juli een dag vol met positief nieuws.
Het was namelijk ODIO examen-dag in De Den. Maar liefst 9 leerlingen hadden praktijkexamen voor het A of B diploma. Terwijl zij al pittige maanden achter de rug hadden met online muzieklessen, hadden ze toch nog energie om zich voor te bereiden op hun muziekexamen. De Brabantse Bond werd uitgenodigd om in Vinkel te komen examineren zodat de leerlingen in hun vertrouwde leslokaal examen konden doen. Desondanks waren er zenuwen bij de leerlingen en hun ouders maar gelukkig was de examinator heel rustig en nam voldoende tijd om iedereen op zijn gemak te stellen. De muziekdocenten die samen met hun leerlingen naar de examens hebben toe gewerkt, waren zoals gebruikelijk ook bij de examens aanwezig.
Alle leerlingen hebben het super gedaan, alle negen zijn ze geslaagd, waarvan drie zelfs met lof. Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie, Harmonie ODIO is super trots op jullie.

Fiene van den Hanenberg op klarinet, B diploma
Filijne van Boxtel op dwarsfluit, A diploma met lof
Katja Smits op dwarsfluit, B diploma
Lieke Hendriks op hoorn, B diploma met lof
Maud van den Hanenberg op klarinet, A diploma
Niels Krijnen op trompet, B diploma met lof
Nynke van der Molen op klarinet, A diploma
Robin Verhagen op klarinet. A diploma
Sem van den Bosch op bariton, A diploma

Tot slot nog een woord van dank aan Commissie Jeugd en Opleidingen die deze dag heel goed georganiseerd heeft. Ook een pluim voor de docenten die ondanks alle corona beperkingen, de leerlingen zo goed voor het examen hebben voorbereidt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30034