Datum plaatsing: 15 juli 2020

Unieke openluchtvoorstelling ĎAchter iedere geraniumí met senioren in de hoofdrolRosmalen ('s Hertogenbosch): Alles gaat goed, alles beweegt en gaat vooruit of wordt voortbewogen.
Maar dan: BAM, Corona! Covid 19 zet alles op stil, crisis.
Crisis, wat doe je ermee? Hoe ga je ermee om? Farent presenteert de unieke voorstelling ĎAchter de geraniumsí. Een beeldend en muzikale openluchtvoorstelling onder regie van theatermaker Monika Kowalewska, in samenwerking met schrijfster Maaike Bergstra en muziek-producer Yori Olijslagers. De stem is ingesproken door Margo Verhoeven.

Theatermaker en ook Farent-medewerker Monika Kowalewska ging op zoek naar antwoorden bij de beste ervaringsdeskundigen: de ouderen! Ze bezocht de bewoners van het senioren-appartementencomplex De Meeuwenhof in Rosmalen op 1,5 meter afstand tijdens de bingo en tijdens de ochtendgymnastiek en stelde ze vragen over de crisis van toen en nu.

ĎAchter iedere geraniumí toont de verhalen van de bewoners van De Meeuwenhof over hun teleurstellingen in het leven en de veerkracht om er weer uit te komen.
De bewoners spelen zelf de hoofdrol in de voorstelling waarbij het binnenplein en het flatgebouw het decor vormt. Dit project is mede mogelijk gemaakt door de pop-up cultuurfonds van de gemeente ís-Hertogenbosch.

Wanneer en waar
Vrijdag 31 juli
16.00 uur (duur 50 min)
20.00 uur (duur 50 min)
Adres: Wethouder van der Valkstraat 4
5241 GL Rosmalen
Aanmelden: meer info en aanmelden: info@farent.nl. Graag in de mail vermelden dat het om de voorstelling Achter iedere Geranium gaat. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar en reserveren is verplicht. De entree is gratis.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17484