Datum plaatsing: 15 juli 2020

Het Grote Piratenavontuur in De Kersouwe


Het Grote Piratenavontuur in De Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Op 2 augustus zijn er twee voorstellingen van Het Grote Piratenavontuur in De Kersouwe om 14.00 en om 16.00 uur. Voor elk optreden zijn 125 kaarten beschikbaar. Bij kaartverkoop kun je als volwassene (regulier) maximaal twee kaarten per bestelling aanschaffen. Voor kinderen is er geen limiet. De RIVM schrijft voor dat gezinnen bij elkaar mogen zitten (dus bijvoorbeeld niet een ouder en drie vriendjes). Graag hier rekening mee houden met het bestellen van kaarten.

Avontuurlijke familiemusical
De makers van ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ en ‘Robin Hood en het verdwenen goud’ zijn terug met ‘Het Grote Piratenavontuur’. Een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

Duik met matroos Jules in een spannend avontuur dat je piratenhart sneller zal laten kloppen. Als Jules’ zusje wordt ontvoert door de gemene piraat Pirossa, moet Jules alles op alles zetten op haar te redden. In zijn queeste ontmoet hij de mooie Elize. Terwijl de liefde in de lucht hangt belanden ze van de ene hachelijke situatie in de andere. Zal Jules zijn zusje vinden en wat heeft de schat der zeven zeeën met haar verdwijning te maken?

Humor, romantiek en avontuur zijn de hoofd ingrediënten van deze heerlijke musical voor de hele familie. Kom verkleed naar het theater en zing luidkeels mee met ‘Het Grote Piratenlied’. Een bezoekje aan het theater dat je nooit meer zal vergeten!

Programmaverloop
*Kersouwe hoofdingang geopend vanaf 30 minuten voor aanvang. Bij parkeren vervalt contant betalen.
*Plaats nemen op tribune op aanwijzingen van Kersouwe medewerker
*Optreden duurt circa 1 uur - geen pauze
*Na afloop volgen bezoekers routing naar kiosk en verlaten van hieruit het terrein via de grote poort
*WC is alleen voor noodgevallenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14882