Datum plaatsing: 14 juli 2020

Struinen in de Tuinen zoekt gastvrije tuineigenaren en lokale acts


Struinen in de Tuinen zoekt gastvrije tuineigenaren en lokale acts


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het is weer bijna zover! Maastricht maakt zich op voor een gloednieuwe editie van Struinen in de Tuinen. Dit jaar vindt hét tuinenfestival van Nederland plaats op zondag 6 september. Tijdens Struinen in de Tuinen toveren we je achtertuin om tot een podium, waar lokale artiesten hun kunsten kunnen tonen. Heb jij een tuin en wil je jouw buren verwelkomen om samen te genieten van een lokale act? Of wil je jouw podiumtalenten laten zien aan de buurt? Meld je dan aan met je tuin of act!

Artiesten gezocht
Sta jij graag met je act in een zonnige spotlight? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Of je nu punkrocker of balletdanser bent; je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait. Alle soorten en maten acts zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen.

Tuinen gezocht
Wil jij jouw buitenruimte omtoveren tot podium voor lokaal talent? Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. De grootte maakt niet uit en maak je geen zorgen; een 30-koppig orkest wordt niet gekoppeld aan jouw Frans balkonnetje: wij zorgen dat er een passen act uitgekozen wordt voor jouw tuin.

Aanmelden kan tot 20 juli 2020.
Kijk voor meer informatie op http://www.struinenindetuinen.nl/.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13762