Datum plaatsing: 20 juli 2020 - Laatst gewijzigd: 21-07-2020 10:26:59

Nieuwe raad van bestuur voor Laverhof


Nieuwe raad van bestuur voor Laverhof


Heeswijk-Dinther (Bernheze): De raad van toezicht van Laverhof heeft besloten mevrouw Berthe de Jong te benoemen tot raad van bestuur van stichting Laverhof. De nieuwe bestuurder treedt officieel op 15 augustus 2020 aan. De Jong is de opvolger van de huidige bestuurder, Peter Beijers, die na een bestuurlijke carričre van 27 jaar, zijn loopbaan afsluit om aan een nieuwe levensfase te beginnen.
“Laverhof heeft een hectische periode achter de rug en is hard geraakt door de coronacrisis. De zorg voor cliënten staat bij Laverhof op een hoog niveau. Medewerkers zijn gericht op kwaliteit van leven en zijn trots om bij Laverhof te werken. De financiële resultaten zijn goed en de organisatie is een koploper als het gaat om familiegerichte en persoonsgerichte zorg. Berthe de Jong gaat, samen met de organisatie de balans opmaken en opnieuw de koers voor de organisatie bepalen in deze post-corona tijd”, aldus Miriam Dragstra, voorzitter van de raad van toezicht van Laverhof.
Berthe de Jong werkt sinds 2014 als zelfstandig gevestigd interim bestuurder en toezichthouder. Zij heeft ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring in diverse sectoren van de zorg, bij de overheid en op het snijvlak van publiek en privaat. Van 2006 tot 2014 was zij lid van de raad van bestuur van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.
Miriam Dragstra: “We zijn Peter Beijers zeer erkentelijk voor zijn belangrijke bijdrage aan de organisatie. Hij heeft de fusie van Laverhof tot een succes gemaakt, de organisatie regionaal op de kaart gezet en hij laat een kwalitatief en financieel gezonde organisatie achter. Wij wensen hem alle goeds in zijn nieuwe levensfase.”
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14186