Datum plaatsing: 22 juli 2020

De woontrends voor 2021


De woontrends voor 2021


's-Hertogenbosch (Regionaal): De woontrends voor 2021 liggen al op de planken. En als je iemand bent die graag vooruit kijkt, dan kun je deze woontrends lekker weglezen. Een deel wordt meegenomen uit 2020, zoals dat vaak gaat met woontrends. Ook zijn er een aantal nieuwe dingen te zien!

Natuurlijke boho
De natuurlijke tinten en de boho zijn al een tijdje in the picture en wat je veel gaat zien in het nieuwe jaar is een combinatie hiervan. Dat betekent dus veel houttinten, rotan, witte tinten, gecombineerd met felle kleuren! Want dat is waar het in de boho trend om draait. Deze combinatie geeft een speels effect en het blijft ergens toch nog wel in balans door het toevoegen van de natuurlijke tinten. Een mooie match!

Stoere look
De stoere look blijft ook in het nieuwe jaar bestaan. Dan heeft ie een iets scherper randje. Wat je tot nu toe vaak zag was er een stoere look, maar dan heel standaard. Met de stoere look in 2021 gaat het iets verder. Zo combineer je makkelijker bruin leer met een grove betonnen vloer. Of combineer je de grof betonnen vloer met wat meer glam spullen.

Oase van rust
De oase van rust die te zien was in 2020, blijft in 2021 ook nog wel. Het leven wordt steeds drukker en we hebben steeds meer de behoefte aan een rustige terugtrek plek. Door je woonkamer goed in te richten creëer je dit gevoel thuis. Ga voor natuurlijke vormen, simpele voorwerpen en licht kleurgebruik.
Als je in deze trend wel een beetje kleur wilt hebben, kies dan voor zachte groentinten, lichtblauwe tinten of aardetinten. Deze kleuren staan dichtbij de natuur en hebben een positief effect op ons. As je op zoek bent naar inspiratie, dan kun je eens kijken bij verfcompleet. Hier vind je een groot aanbod van verf en je kunt gemakkelijk online bestellen!

Overal gezichten
Je ziet het nu al helemaal opkomen, de gezichten op schilderijen en vazen/potten. De zogenaamde faceline art trend is duidelijk aanwezig! Het zijn eigenlijk twee trends. Bij de ene trend worden er gezichten geschilderd op objecten. Bij de andere trend is het gezicht echt een onderdeel van het materiaal zelf. Dus bijvoorbeeld een bloempot met een gezichtsvorm erin geboetseerd.
En weet jij al voor welke trend je wilt gaan? Je kunt in veel webshops al spullen vinden die in bovengenoemde trends vallen. Zo hoef je niet al te lang te wachten om aan de slag te gaan met een make-over!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.35855