Datum plaatsing: 24 juli 2020

Speciale erfgoedroute voor de Bossche Zomer


Speciale erfgoedroute voor de Bossche Zomer


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tot en met 1 augustus vindt in ’s-Hertogenbosch de Bossche Zomer plaats! In ruim opgezette kwartieren (gebieden/stadsdelen) kunnen Bosschenaren elkaar na maanden thuis zitten, eindelijk weer veilig ontmoeten. Niet alleen in de historische binnenstad, maar ook daarbuiten. Met de Erfgoed 's-Hertogenbosch Route App kun je alle kwartieren verkennen.

Fiets (of wandel) van 'kwartier naar kwartier' en geniet ondertussen van de bijzondere plekken in 's-Hertogenbosch. Deze speciale Bossche Zomer erfgoedroute is een verrassende combinatie van historie, architectuur en natuur. Fiets door de historische binnenstad met de vestingwerken, langs het industrieel erfgoed van de Spoorzone, door natuurgebied het Bossche Broek en geniet aan het strand van de Groote Wielen.

Beginpunt en afstand
De route is op elk gewenst punt te beginnen. Ga je alle kwartieren bezoeken inclusief de Groote Wielen? Dan is de route 30 kilometer. Besluit je de Groote Wielen te bewaren voor een andere keer? Dan is de route 15 kilometer.

App en downloaden
Kijk voor meer informatie over de route app en voor het downloaden op: www.erfgoedshertogenbosch.nl/routeappUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29198