Datum plaatsing: 27 juli 2020

Zo.mear in Meander in augustus!


Zo.mear in Meander in augustus!


Gestel (Sint-Michielsgestel): In deze zomervakantie organiseren we iedere woensdag activiteiten in Meander. Ook in augustus is er dus nog van alles te doen. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een theater-workshop, films en een silent disco. Maar voor iets oudere mensen is er onder andere een bingo en een middagje jeu de boules.
Iedereen is welkom om te komen en mee te doen. Voor kinderen is er het Zo.mear-paspoort. Je kunt deze kopen voor €10,-- per kind (inclusief knipkaart met lekkere dingen). De paspoorten zijn op korte termijn te krijgen aan de bar in het café van Meander. Als je het Zo.mear-paspoort hebt kun je aan de meeste activiteiten gratis meedoen. In het programma op de website kun je precies zien wat er allemaal toegankelijk is met je paspoort. Belangrijk is wel: aanmelden is verplicht!
Voor volwassenen geldt dat sommige activiteiten aparte kaartverkoop hebben, soms is het gratis toegankelijk of we vragen een kleine bijdrage per activiteit. Op de www.meandersmg.nl vind je actuele informatie.
Heb je wat tijd over komende weken en vind je het leuk om af en toe een keer te helpen op woensdag? Stuur dan een mail naar addy@meandersmg.nl. Dan kijken we met elkaar wat we af kunnen spreken!
Naast de activiteiten binnen het Zo.Maer programma, toont ook het nieuwe Filmhuis Gestel een aantal films tijdens de zomerperiode. En er is een bijzondere muzikale voorstelling geboekt. Op 21 augustus speelt de Boerencantate: een kluchtige mini-opera met muziek van J.S. Bach. Mooie muziek, Nederlandstalig gezongen, met veel humor en aantrekkelijk voor een breed publiek. Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop hiervoor is te vinden op www.meandersmg.nl. Wacht niet te lang met kaarten bestellen, want er is beperkt plek beschikbaar!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28277