Datum plaatsing: 01 augustus 2020

Nieuwe leden welkom bij gouden SociŽteit zonder naam!


Nieuwe leden welkom bij gouden SociŽteit zonder naam!


Heesch (Bernheze): De ĎSociŽteit zonder naamí heeft op vrijdag 10 juli haar 50e verjaardag in de grote zaal van CC de Pas gevierd. Het was een gezellige bijeenkomst, die dankzij de Corona maatregelen wel wat afstandelijker dan gewenst gevierd moest worden. Op gepaste afstand werden ervaringen van de afgelopen periode gedeeld onder het genot van een hapje en een drankje. Er waren wat toespraakjes en felicitaties door de eigen bestuursvoorzitter en de voorzitters van De Pas en het Dorpsplein.

De laatste maanden lagen de ontmoetingen stil; er zijn helaas slachtoffers te betreuren. Iedereen zat noodgedwongen drie maanden thuis. Gelukkig is CC De Pas, het thuishonk van de Soos, nu weer open. Op maandag- en de vrijdagmiddag is iedereen vanaf 13.30 uur weer van harte welkom. De biljarters zijn weer begonnen; met kaarten moet nog even gewacht worden. Maar om elkaar te ontmoeten is weer volop ruimte. Van deze mogelijkheid wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt. En nog belangrijker na 50 jaar willen we ook proberen om tot vernieuwing en uitbreiding van deze gezellige club te komen.

Bij deze nodigen we geÔnteresseerden van harte uit om op maandag en vrijdagmiddag eens binnen te lopen in CC De Pas, zaal dín Herd. We vinden het leuk om nieuwe leden te verwelkomen; samen denken we graag na over nieuwe activiteiten. En misschien wordt het tijd om na 50 jaar De Soos een naam te geven!

Meer informatie: 06-25096583Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29404