Datum plaatsing: 31 juli 2020

Nationale fietstest: deze e-bike is als beste getest!


Nationale fietstest: deze e-bike is als beste getest!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Men kan er niet meer omheen. De elektrische fiets is populairder dan ooit tevoren! Niet zo vreemd ook, want de voordelen van een fiets met trapondersteuning zijn eindeloos. Daar waar deze voordelen een aantal jaren geleden alleen nog werden opgemerkt door senioren, is dit vandaag de dag wel anders. Van scholieren die een flink stuk moeten fietsen naar school, tot aan forensen die de leaseauto hebben verruild voor de elektrische leasefiets. De e-bike is geliefd door vele. Doordat de doelgroep steeds breder is geworden is ook het aanbod enorm toegenomen. Er valt dus een heleboel te kiezen als het aankomt op het aanschaffen van een elektrische fiets.

Om mensen in de zoektocht naar de ideale e-bike te ondersteunen, vindt jaarlijks de onafhankelijke fietstest plaats. Tijdens deze nationale test, georganiseerd door het Algemeen Dagblad en fietstest.nl, worden verschillende e-bikes getest door een consumentenpanel. In de categorie sportieve e-bikes voor woon-werk verkeer wint de Stella Morena de titel van best geteste e-bike.

Elektrische fietstest door AD en fietstest.nl
Sinds het jaar 2017 vindt ieder jaar de onafhankelijke fietstest plaats. Een testpanel bestaande uit maarliefst 1500 leden testen de ingezonden e-bikes op punten zoals comfort, techniek, performance en design. Het thema van dit jaar is het gebruik van de elektrische fiets in het woon-werkverkeer. Sinds januari dit jaar is het door een nieuwe regeling namelijk aantrekkelijker geworden om een elektrische fiets van de zaak te leasen. Verwacht wordt dan ook dat de e-bike van de zaak flink terrein zal winnen binnen zakelijk Nederland. Voor de gemiddelde afstand tussen werk en de woning wordt uitgegaan van 15 tot 30 kilometer. Punten zoals comfort bij langere afstand en actieradius zijn dan ook extra belangrijk.

Best geteste e-bike in 2020
Door de jaren heen heeft Stella al meerdere keren e-bikes ingezonden ter beoordeling. Al eerder heeft dit nominaties en zelfs winst opgeleverd. Dit jaar wint Stella met haar Morena Premium MDBD e-bike winst in de categorie sportieve e-bikes die men kan gebruiken binnen het woon-werkverkeer. De Morena ontving een score van maar liefst 8,5. Vooral het design viel in de smaak evenals de hoeveelheid comfort die de elektrische fiets biedt. Hiermee is de Stella Morena e-bike de best geteste e-bike in 2020!

De Morena e-bike is geschikt voor zowel korte ritten naar de supermarkt als lange toertochten door natuurrijk gebied. Dit maakt de e-bike ontzettend veelzijdig. Wil jij de best geteste e-bike van 2020 zelf uitproberen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend de brochure aan!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15631