Datum plaatsing: 02 augustus 2020

Maaspoort Summer Vibes voor en door bewoners, ondernemers en verenigingen


Maaspoort Summer Vibes voor en door bewoners, ondernemers en verenigingen


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In verband met de coronacrisis zoeken veel mensen deze zomer naar vertier in eigen omgeving. Ondernemers en verenigingen hebben het lastig. Wijkraad Maaspoort en Bewoners Advies Groep Maaspoort willen deze groepen in deze moeilijke tijd een steuntje in de rug geven.

De twee genoemde instanties lanceren in augustus met ondersteuning van het jongerencentrum JC De Poort, Buurtteam Maaspoort en het wijkmanagementteam bestaande uit Ronnie van Gaal en Claudia van Eijndhoven de Maaspoort-variant van de Bossche Zomer, Maaspoort Summer Vibes. Een breed platform met bijna zeventig kleinschalige activiteiten verspreid over zes prachtige locaties door de wijk. Van karate en kickboksen tot badminton en tennis en van biljarten en een workshop striptekenen tot een klim workshop plus zang, theater en dans. En wat te denken van een klein poppen- en circustheater, een rondwandeling met de boswachter langs de Maasoevers met Spaanse muziek als intermezzo. Iedereen kan overal gratis aan meedoen. Organiserende verenigingen en ondernemers krijgen per activiteit een bijdrage van 150 euro, met een maximum van zes betaalde activiteiten.

Het programma zit vol, maar voor actieve deelnemers is nog volop ruimte. Doe jij ook mee? Tijdens de Maaspoort Summer Vibes valt er van alles te beleven. Door iedereen en voor iedereen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen. Drie jaar of honderd jaar, iedereen is welkom. De deur staat open, maar wanneer je ergens aan mee wilt doen, hebben we bij de meeste activiteiten wel graag, dat je je vooraf aanmeldt.

Het complete programma vind je hierUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33171