Datum plaatsing: 10 augustus 2020

Ossenaren gezocht voor een mini documentaire


Ossenaren gezocht voor een mini documentaire


Oss (Oss): Stichting Oss Cultureel is op zoek naar drie inwoners uit de gemeente Oss die een prominente rol willen spelen in de zogenoemde documentaire-items van kunstenares Guusje Slager. Zij is één van de cultuurmakers tijdens Cultuurklunen op 9 & 10 oktober in het Osse centrum: ”Oss heeft een kleurrijk palet aan activiteiten, mogelijkheden, creativiteit en mensen. In mijn voorstelling wil ik die diversiteit laten zien, het bruisende van Oss in beeld brengen. Centraal staan de schilderijen die ik maak van drie personen die ieder hun eigen kijk op Oss hebben. Aangevuld met documentaire-items van diezelfde personen, opgenomen door documentairemaakster Sophie van Bree en cameraman Mark Schonagen. Ik wil graag een oproep doen aan alle Ossenaren die hier graag aan mee willen doen en op vrijdag 28 augustus in de gelegenheid zijn. We zijn specifiek op zoek naar:

een jongere tussen de 5 en 20 jaar oud;
een dertiger of veertiger;
een zestigplusser.
Ben jij of ken jij iemand die in de gemeente Oss woont en hier graag aan mee wil doen? Stuur dan voor 17 augustus een e-mail naar ossenaargezocht@gmail.com.

Over Cultuurklunen
Cultuurklunen is een initiatief van Stichting Oss Cultureel dat plaatsvindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020 in het centrum van Oss. Vijftien professionele cultuurmakers en aanstormende talenten laten op deze twee avonden hun kunsten zien in horecazaken als de Bodega, Finch Gastrobar en Café Lollipop. Waarbij – zoals de naam al doet vermoeden – de gasten van de ene naar de andere horecagelegenheid gaan om te genieten van de verschillende korte voorstellingen. Die variëren van vioolspel van Iris van Nuland en een optreden van flamencogitarist Alessio Rooders tot theater van Trots54, zanger Robin Borneman, kunstenares Guusje Slagter en nog vele anderen die je kunt vinden op www.osscultureel.nl. Dat alle cultuurmakers Osse roots hebben, maakt het evenement extra bijzonder. De kaartverkoop start na de zomer.

Foto: Guusje Slagter is kunstenares en auteur en geboren in Ravenstein. Op 9 & 10 oktober is zij één van de vijftien cultuurmakers die een korte voorstelling verzorgt tijdens Cultuurklunen. Ze is daarvoor nu op zoek naar drie Ossenaren die een prominente rol willen spelen in haar schilderijen en mini documentaire.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28967