Datum plaatsing: 12 augustus 2020

Summer Fun in de Schadewijk en de Ruwaard


Summer Fun in de Schadewijk en de Ruwaard


Oss (Oss): In de week van 17 tot en met 21 augustus organiseert Muzelinck elke middag van 13.00 – 16.00 uur activiteiten in de wijken Schadewijk en De Ruwaard. Summer Fun is een samenwerking tussen Muzelinck met SEC, Kids ’n fun, Ons Welzijn en Ons Huis van de Wijk.
De activiteiten bestaan uit verschillende workshops die variëren van Graffiti, Voetbal Obstacle Run tot Slagwerk en Dans. Zelfs Circus behoort tot de mogelijkheden! Ook zal er in beide wijken op sommige momenten een verrassende straattheater act opduiken.
De workshops zijn gratis te bezoeken en geschikt voor iedereen van 4 – 18 jaar. Inschrijven is niet nodig. Kijk voor het exacte programma op www.muzelinck.nl
Alle activiteiten vinden buiten plaats waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Programma veranderd door extreme hitte
Aanvankelijk zou het programma over twee weken verdeeld zijn en zouden er ook deze week al drie dagen workshops worden gegeven.
Vanwege de extreme hitte van deze week is er besloten om de activiteiten van deze week te annuleren en volgende week uit te breiden met twee dagen zodat er de gehele week activiteiten zijn. Er wordt momenteel nog de laatste hand gelegd aan het programma en worden er nog verschillende activiteiten toegevoegd. Het meest actuele programma is zichtbaar op de website van Muzelinck.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32169