Datum plaatsing: 12 augustus 2020

Farent zoekt leden voor haar CliŽntenraadRosmalen ('s Hertogenbosch): Wij zijn sterk in sociaal werk. We bieden ondersteuning bij het dagelijks leven, van buurtondersteuning tot en met individuele hulp. Samen met bewoners bouwen we aan zelfredzaamheid en stevige sociale netwerken in leefbare buurten. We merken op wat er speelt en gaan daar enthousiast mee aan de slag. EfficiŽnt, zodat mensen niet van het kastje naar de muur gaan. Transparant, zodat we allemaal weten wat werkt. En innovatief, want we spelen graag in op de kansen van morgen. We werken intensief samen met andere professionals in het sociaal domein. Dat is Farent. Wij staan naast je.

Voor Farent is cliŽntenparticipatie van groot belang. Farent betrekt daarom (ex-)cliŽnten actief bij het te voeren beleid via een CliŽntenraad (CR). Een CliŽntenraad is een onafhankelijk adviesorgaan dat de cliŽnten van een organisatie zoals Farent vertegenwoordigt. Vanuit de dialoog en betrokkenheid met (ex-) cliŽnten verbetert en vernieuwt Farent de hulp- en dienstverlening en toetst beleid en uitvoering aan het cliŽntenperspectief. De CliŽntenraad is een volwaardige gesprekspartner voor Farent, die vanuit algemene cliŽntbelangen meedenkt en adviezen geeft.

Door het vertrek van enkele leden is de CliŽntenraad van Farent op zoek naar nieuwe leden.

Wilt u de CliŽntenraad van Farent komen versterken en vanuit cliŽntperspectief de kwaliteit van de dienstverlening van Farent verder uitbouwen, dan wordt u van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

Voor de volledige profielschets van lid CliŽntenraad en het werkgebied van Farent kunt u terecht op www.farent.nl leden CliŽntenraad gezocht.
Bent u geÔnteresseerd en/of heeft u vragen dan kunt u ook bellen met 088-0237500 en vragen naar de ambtelijke secretaris van de CliŽntenraad, Marian Verheij of stuur een e-mail naar clientenraad@farent.nl.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29306