Datum plaatsing: 14 augustus 2020

Derde editie Bernhezer talkshow 'De Waan'


Derde editie Bernhezer talkshow 'De Waan'


Loosbroek (Bernheze): Corona en een hittegolf ten spijt, donderdag 20 augustus is de derde editie van de Bernhezer talkshow. Opnieuw om 20.00 uur vanuit Lunenburg in Loosbroek. Eén tafel, spraakmakende gasten, afstand en een goed gesprek dat rechtstreeks wordt gestreamd. Vanaf het strand in Marbella, de Schotse Hooglanden, Tibet of de Bedafse Bergen, geen vakantie te ver om De Waan te zien.

De Waan is een programma met oog voor kunst, sport, humor, wetenschap en troost met als rotsen in de branding der conversatie Jeanine van der Giessen en Clemens Geenen. Gasten zijn onder andere: Peter van Boekel, wethouder in Bernheze. De locoburgemeester is enkele maanden door ziekte afwezig geweest, maar is weer terug.

De 27-jarige Koen Schobbers (foto) uit Heesch is de eerste Nederlandse esporter. Hij kreeg een topsportstatus om zijn studie geneeskunde te combineren met zijn esportscarrière.

Martje de Mol (23) uit Heeswijk-Dinther danst al haar hele leven. Van dansmarieke tot het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Ze droomt van een eigen dansschool, maar danst nu in musicals en televisieshows. Rachel Tonies (26) uit Heesch herdenkt haar zus Dianne die begin dit jaar een einde aan haar leven maakte. Ze vertelt over het geheim dat haar zus fataal werd.

Cabaretier Mark van de Veerdonk is geboren en getogen in Heeswijk-Dinther maar intussen alweer jaren burgemeester van het Udense buurtschap Slabroek. Ondernemer Ilse de laat-Van Wees uit Nistelrode vertelt over ondernemen in moeilijke tijden. Conform de waan de van dag wordt er nog een gast toegevoegd.

De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring (BKK) en Lunenburg. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Elke editie zingt een lokaal talent het lied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' van Ramses Shaffy. De uitzending is live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via de website www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! meer info via info@debkk.nl



Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29584