Datum plaatsing: 01 september 2020

Start verhuur appartementen Kapelsingel


Start verhuur appartementen Kapelsingel


Oss (Oss): Deze week start BrabantWonen met de verhuur van de 36 energiezuinige appartementen aan de Kapelsingel in Oss. Geïnteresseerden kunnen tot en met 13 september 2020 via de website van WoonService Regionaal reageren.

Het appartementengebouw komt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in de wijk Schadewijk. Dicht bij allerlei voorzieningen en het centrum van Oss. Het gebouw bestaat uit 2 blokken. Een blok met 5 lagen dat uitkijkt op de Kapelsingel en een blok van 4 lagen met uitzicht op Singel 1940-1945. De appartementen vallen allemaal onder de sociale huur.

Energiezuinige appartementen
De appartementen zijn energiezuinig. Zo houden wij de woonlasten van de huurders betaalbaar. En het is goed voor het milieu. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee de bewoner schone energie opwekt voor eigen gebruik. De appartementen hebben geen gasaansluiting, maar een warmtepomp voor de verwarming en het warme water. Verder zijn de woningen van alle gemakken voorzien. Ze hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon. Op de begane grond is een berging voor bijvoorbeeld fietsen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Reageren op een appartement
Om te kunnen reageren op een appartement moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. De reactietermijn vindt plaats in twee fasen:
•Van 31 augustus tot en met 6 september
•Van 7 september tot en met 13 september
Op www.brabantwonen.nl/kapelsingel leest u welke appartementen we aanbieden in fase 1 en 2.

Toewijzing
27 appartementen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans op een appartement. Daarnaast verloten we 6 appartementen. Iedereen kan meedoen aan loting en heeft gelijke kansen. Uw inschrijftijd telt bij loting niet mee. Van de appartementen zijn er 2 gereserveerd voor Stichting Dichterbij. Daarnaast is 1 appartement bestemd voor een woningzoekende met een urgentieverklaring.

Vraag naar huurwoningen
De vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss is groot. Daarom hebben gemeente Oss en BrabantWonen afgesproken op meerdere plaatsen in de gemeente Oss huurwoningen te bouwen. De 36 appartementen aan de Kapelsingel in Schadewijk zijn daar een goed voorbeeld van.

Meer informatie over de appartementen en de uitgebreide verhuurbrochure vindt u op www.brabantwonen.nl/kapelsingel.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29030