Datum plaatsing: 01 oktober 2020 - Laatst gewijzigd: 03-10-2020 06:45:08

De tips voor badgoed online bestellen


De tips voor badgoed online bestellen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Als het tijd is om nieuw badgoed te kopen, dan is de kans groot dat je dit online doet. Met gemak vanuit je luie stoel mooie spullen uitzoeken! Het nadeel hiervan is dat je natuurlijk niet kan voelen hoe de producten zijn of de kleur kan wat anders zijn dan je verwacht. Waar moet je op letten als je online bestelt? Een badgoed handdoek kopen online kan lastig zijn, maar met deze tips moet dat helemaal goedkomen!

Lees de omschrijving van top tot teen
Denk niet, oh dat zit wel snor! Lees heel nauwkeurig de omschrijving bij de producten die je wilt kopen. Je ziet de afmeting, het materiaal en mogelijk andere handige informatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als het geleverd wordt. Als je op zoek bent naar goede badhanddoeken, zie je in de omschrijving vaak ook iets staan over het gewicht van het katoen. En het gewicht zegt dan ook weer iets over de kwaliteit. Niet onbelangrijk dus!

Betrouwbare webshop
Als je je aankopen doet bij een betrouwbare webshop, zit je ook goed. Vaak zie je dit al aan het aanbod en de merken die verkocht worden. Je kunt ook altijd even kijken voor reviews over de webshop als je twijfelt!

Kijk naar de afbeeldingen
De afbeeldingen op een site geven een goede indicatie van het badgoed. Kijk hier dus goed naar! Soms kan de kleur toch anders zijn als je het in een badkamerfoto ziet liggen in vergelijking met een foto van alleen de handdoeken. Door naar de foto’s en de omschrijving te kijken, krijg je een goed beeld. Alleen afbeeldingen checken is niet genoeg! Een handdoek kan veel groter lijken op een afbeelding dan ie in werkelijkheid is!

Met deze handige tips zorg je ervoor dat je bestelt wat je voor ogen hebt. Zo kun je heerlijk vanaf de bank inkopen doen voor badgoed!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16160