Datum plaatsing: 07 oktober 2020

Maak je zomer langer dan ooit


Maak je zomer langer dan ooit


's-Hertogenbosch (Regionaal): Over niets wordt zoveel geklaagd in ons land als over het weer. Het voorjaar is te koud, de zomers te kort, de herfst te nat en de winter te warm. Geen wonder dat we intens hebben leren genieten van de mooie momenten waarop het zonnetje zich wel laat zien, van de momenten dat het buiten wel aangenaam vertoeven is. Zodra de eerste zonnestralen aan kracht winnen en ons koude kikkerlandje beginnen op te warmen trekken we met zijn allen massaal naar buiten. De tuinsets worden voor de dag gehaald, de parasol wordt uitgeklapt en de gourmetstellen maken rap plaats voor barbecues. We zijn dol op de weinige weken zomer die we hebben en het lijkt alsof we geen minuut willen missen!

Zou het niet ontzettend fijn zijn als onze zomers wat langer duurden? Zou het niet fijn zijn om wat eerder aan de zomer te beginnen en wat later aan de herfst? Zou het niet fijn zijn wanneer lekker buiten zitten tot 12 uur niet meer bijzonder genoeg is voor een koffieautomaatgesprek met collega’s? Zou het niet fijn zijn dat u in het vervolg naar binnen gaat op het moment dat u dit wilt, en niet op het moment dat de buitentemperatuur u hiertoe dwingt? Kortom; Heeft u wel eens een tuinhaard overwogen?

Bij het woord gashaard denken de meesten onder ons aan de kachel in de woonkamer. Aan de saaie warmtebron met zijn blauwe vlammen en zijn absoluut van echt te onderscheiden houtblokken. Vergeet dit beeld snel want de gashaard van vandaag de dag heeft zoveel meer te bieden! Doordat propaan een steeds populairdere brandstof is geworden is het begrip tuinhaard naar een nieuw niveau getild! Tuinhaarden zijn helemaal hot en momenteel aan een onstuitbare opmars bezig. Steeds vaker zien we hoe de terrasverwarmer plaats moet maken voor de tuinhaard op gas. Niet zo vreemd ook als we zien wat een moderne outdoor gashaard allemaal te bieden heeft!

Tuinhaarden op propaangas gaan een hit worden de komende zomers. Er zijn zoveel verschillende modellen en stijlen verkrijgbaar dat er voor elke tuin en voor elke smaak wel een passende tuinhaard te vinden is. Sommige modellen zijn vrijstaand, hebben wielen en zijn makkelijk verplaatsbaar, andere soorten zijn weer ingebouwd in een tafel of in een fraaie kolom. Het vuurbeeld in deze gashaarden voor buiten is enorm verbeterd. Geen saaie blauwe vlammen meer, maar natuurlijk ogende vlammen met de wispelturige fluctuaties die we normaal alleen vinden in combinatie met brandend hout. Gezellig vuur dat doet denken aan een kampvuur, maar dan veel veiliger en met meer controle! En dan hebben we het nog niet eens over de weldadige warmte die een tuinhaard opleveren kan!

Wilt u ook langer genieten van uw tuin dan ooit tevoren? Wordt uw tuin dit jaar de gezellige verzamelplaats voor uw vrienden en familie? Bent u klaar voor de langste zomer tot nu toe? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de nieuwste modellen tuinhaarden bij de specialisten met ervaring. Flamboyant Haarden & kachels beantwoordt uw vragen en voorziet u graag van passend advies. Als erkend dealer betaalt u nooit teveel en bent u verzekerd van een uitstekende service. En wanneer u toch in de buurt bent, sla dan Flamboyant buitenleven niet over! Deze speciaalzaak deelt uw liefde voor het buitenleven en staat klaar om van de volgende zomer uw mooiste zomer ooit te maken! Dus graag tot ziens bij Flamboyant!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17536