Datum plaatsing: 16 november 2020 - Laatst gewijzigd: 17-11-2020 15:52:39

Crypto Exchange zonder transactiekosten handig of nog niet


Crypto Exchange zonder transactiekosten handig of nog niet


's-Hertogenbosch (Regionaal): We zien dat er de laatste tijd steeds meer bedrijven zijn die proberen om een nieuwe beurs op te zetten voor het verhandelen van cryptovaluta. Dit is natuurlijk niet zo raar, de crypto technologie wordt namelijk steeds bekender over heel de wereld. Op dit moment is er een nieuwe beurs ontstaan in het Midden Oosten die belooft dat er geen enkele transactiekosten in rekening worden gebracht. Is dit nu een beurs die iedereen zou moeten gebruiken? Of zou je toch nog even moeten kiezen voor een beurs als etoro of Bittrex? Tijd om daar achter te komen!

De komst van Fasset Exchange
Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is er een nieuwe beurs uit het Midden Oosten wat probeert om gratis handel mogelijk te maken. Dit platform voor de handel in cryptocurrency is bezig met het aanbieden van zero-fee trades aan gebruikers in zes landen in de Golfregio. Het platform Fasset Exchange (FEX) is begonnen met de inschrijving voor zijn privé-bčta en plant later dit jaar een publieke uitrol. Volgens een persverklaring zal FEX beschikbaar zijn voor investeerders in Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Hoewel dit dus nog niet voor ons land mogelijk is, is de kan groot dat de beurs aanzienlijk uit zal breiden als het een succes blijkt te zijn onder het grotere publiek.

Het doel van de beurs
De beurs probeert om de uitwisseling tussen echte wereld activa zoals goud en fiat valuta en digitale cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ether (ETH) en USDT veel makkelijker te maken dan voorheen. Hoewel het platform niet van plan is om handelskosten in rekening te brengen, zal het de consument kosten in rekening brengen voor diensten zoals het opnemen van de winst. Volgens de verklaring zullen gebruikers die zich aanmelden voor de privé-bčta testen, volledige toegang hebben tot het FEX-platform en tot de online marktplaats. Eerder in juli kondigde Fasset de lancering aan van een op Ethereum gebaseerd besturingssysteem om investeringen nog makkelijker te maken.

Gebrek aan regelgeving
Deze nieuwe beurs uit het Midden Oosten is zeker veelbelovend, maar vooralsnog is het toch verstandig om te kiezen voor de bekendere soorten beurzen. De beurzen die al wat langer meegaan zijn nu eenmaal beter gereguleerd. Hierdoor heb je meer zekerheid over je beleggingen die je maakt bij de betreffende beurzen. Je zit er nu eenmaal niet op te wachten dat je jouw geld kunt verliezen, beleggen moet echt alleen kunnen als je je op je gemak voelt met de beurs die je hebt gekozen.
Daar komt bij dat de relaties tussen de EU en de VS met het Midden Oosten op dit moment niet extreem goed zijn. Mocht er ooit een handelsoorlog komen dan zou het mogelijk zijn dat buitenlandse gebruikers geweerd worden. Hoewel de kans hierop klein is, is het nog echt maar even afwachten hoe het allemaal zal gaan lopen met deze nieuwe beurs.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16378