Datum plaatsing: 17 november 2020

De Lunenburg Drive Thru: Veilig winkelen tijdens Black Friday


De Lunenburg Drive Thru: Veilig winkelen tijdens Black Friday


Nuland ('s Hertogenbosch): “De Lunenburg Service is inmiddels een begrip in de wijde omgeving.” zegt Ron Lunenburg. “Juist in deze roerige tijden onderscheiden wij ons door onze uitmuntende service.”

Service is de rode draad in onze bedrijfsgeschiedenis
Door veel energie te steken in klanttevredenheid, investeren we in een lange relatie met onze klanten. De kracht van de ‘tevreden klant’ heeft er voor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot dé elektrospecialist van de regio. Want als je professioneel advies, een groot assortiment, interessante prijzen en geweldige service wilt, dan kies je voor Lunenburg. Zeker als je als trotse Brabander de lokale markt een warm hart toedraagt.

De uitdaging van Black Friday tijdens de corona-crisis
Hoewel onze service een sterke basis vormt tijdens onzekere tijden als deze, zorgt de corona-crisis ook voor een extra uitdaging tijdens Black Friday. Want omwille de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers willen we dit jaar de grote druktes in onze winkels voorkomen. Maar we willen zeker wel dat onze klanten kunnen profiteren van de interessante Black Friday Koopjes.

Een Black Friday Drive Thru en extra openingstijden
Vanzelfsprekend zijn onze winkels al ingericht om onze klanten zo veilig mogelijk te kunnen laten winkelen. En we leveren en repareren volgens de laatste Corona-regelgeving. Maar daar houdt het voor ons niet op.

Zo geven we onze klanten de kans om al vóór Black Friday hun Black Friday koopjes te reserveren. Dit is extra interessant omdat door de corona-crisis de voorraden dit jaar beperkt zijn. In heel Nederland! Voor reserveringen, telefonische verkopen en online verkopen hebben we een echte Black Friday Drive Thru ingericht. Daar kunnen onze klanten contactloos hun Black Friday apparaten ophalen. Verder gaan we rond Black Friday extra koopavonden en een extra koopzondag in zetten om het bezoek van onze klanten te spreiden.

We doen er alles aan om onze klanten op een veilige manier te laten profiteren van de Black Friday koopjes. Dat is dé Lunenburg Service.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17096