Datum plaatsing: 19 november 2020

Lithse Kwis op derde kerstdag!Lith (Oss): De organisatie van de Lithse Kwis zit niet stil. Na het organiseren van de THUIS-BLIJF-KWIS in april komen we nu met een originele, aangepaste, Lithse Kwis op 27 december. We hebben er voor gekozen om de kwis wél door te laten gaan omdat we het te belangrijk vinden dat men samen, jong en oud, een gezellige tijd kan beleven. Ook al zal menig team voornamelijk digitaal met elkaar contact hebben, er is in ieder geval verbinding en dat is het belangrijkste! Zo zorgt deze digitale editie wederom voor vele uurtjes van zoeken, zweten, lol en uitdaging.
De kwisvragen zijn allemaal nog eens onder de loep genomen en aangepast waar dat noodzakelijk is. Er is gekozen om een aantal onderdelen te laten vervallen waaronder de geheime proef en het gezamenlijk afhalen van de kwisboeken. We hebben er tevens voor gekozen om het aantal vragen terug te brengen naar 40 zodat het mogelijk is met kleine teams de uitdaging aan te gaan. Wil je precies weten wat er dit jaar allemaal veranderd en hoe zo’n digitale kwis er uit ziet, neem een kijkje op onze website.
Kortom, wij zien geen reden om de kwis dit jaar over te slaan dus wacht niet langer en schrijf je in. Ga naar WWW.LITHSEKWIS.NL, verzin een leuke naam voor je team en ga voor een gezellige middag met familie en vrienden. En wie weet staat die prachtige bokaal een jaar lang te pronken bij jullie voor het raam!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33241