Datum plaatsing: 18 november 2020

Inzameling Missie X-mas


Inzameling Missie X-mas


Nuland ('s Hertogenbosch): Als je aan kerst denkt, dan denk je aan gezelligheid, aandacht voor elkaar en lekker eten en drinken. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting Missie X-Mas zet zich in om ook minderbedeelde dorpsgenoten een fijne kerst te laten beleven. Missie X-mas zamelt al vier jaar geld in voor dit goede doel. De stichting wordt gerund door vrijwilligers uit Rosmalen, Nuland en Vinkel.
Bij Jumbo in de Passage Vreeburg in Rosmalen, bij Albert Heijn in de Kerkstraat in Nuland en bij Albert Heijn in de Groote Wielenlaan in Rosmalen kan het winkelend publiek hun emballagebon doneren voor Missie X-Mas. Ook zamelen we goederen in, zoals levensmiddelen. Die kunnen iedere vrijdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur ingeleverd worden bij jongerencentrum Number One (T.M. Kortenhorstlaan 1 in Rosmalen). Op zaterdag 19 december van 11.00 tot 15.00 uur is de feestelijke laatste inzameldag met een Drive Thru actie.
Ook kunt u helpen door een eenmalige bijdrage over te maken naar rekeningnummer NL03 INGB 0669 5100 68 t.n.v. Farent o.v.v. Missie X-Mas.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29476