Datum plaatsing: 05 november 2020

Fake taxi


Fake taxi


Nuland (Regionaal): Omstreeks 17.00 uur, reden wij over de Cereslaan te Heesch toen ons oog viel op deze personenauto. De zijruit van de auto was namelijk voorzien van een heuse "Pornhub Castingcar" sticker.

Tijd om te visualiseren hadden we echter niet omdat de bestuurder onze aandacht trok. Deze was namelijk een joint aan het roken achter het stuur.

De bestuurder is daarop staande gehouden in Nuland. Deze ontkende drugs te hebben gebruikt. Een zoeking in zijn auto resulteerde al snel in meerdere doosjes met hennep, verschillende joints en een hoop lange vloei.

Dat de bestuurder een ongeloofwaardig verhaal vertelde werd bevestigd door de speekseltest. Deze sloeg uit op de aanwezigheid van THC en amfetamine. Hierop is een bloedproef gevorderd waaraan de bestuurder meewerkte. De precieze waarden zullen door een laboratorium onderzocht worden.

En voor de geďnteresseerden die nu massaal uit gaan kijken naar deze Volvo. Volgens de eigenaar was de sticker enkel bedoeld als grap. Helaas dus!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27017