Datum plaatsing: 03 november 2020

Drugshandelaren aangehouden na achtervolging


Drugshandelaren aangehouden na achtervolging


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In de nacht van 1 op 2 november wilden wij een auto controleren, maar die reed direct weg. Er ontstond een achtervolging met hoge snelheid door ´s-Hertogenbosch. Na een tijdje stopte de auto en besloot de bestuurder de benen te nemen. Deze kon na een achtervolging te voet aangehouden worden. De bijrijder bleef in de auto zitten en kon daar worden aangehouden.
In de auto werden meerdere mobiele telefoons aangetroffen en een groot contant geldbedrag. Ook werd er bij één van de verdachte verdovende middelen aangetroffen en bij allebei de verdachten een groot contant geldbedrag. In totaal gaat het om een bedrag van meer dan € 5000,-. Uit onderzoek bleek dat de verdachten mogelijk in het bezit konden zijn van een vuurwapen.
Na aanleiding hiervan zijn er in twee woningen huiszoekingen gedaan, waarbij er een derde verdachte werd aangehouden. Ook daar zijn druggerelateerde zaken aangetroffen en een groot contant geldbedrag. Inmiddels zijn de verdachten al in vrijheid gesteld en is de zaak nog in onderzoek bij de recherche. Zij worden verdacht voor het handelen in verdovende middelen, witwassen en/of het bezitten van een vuurwapen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22815