Datum plaatsing: 18 november 2020

Wie komt er alle jaren ....?


Wie komt er alle jaren ....?


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Kasteel Heeswijk is ieder jaar weer een van de favoriete logeeradressen van Sinterklaas. Het kan dan ook niet anders dan dat hij met zijn Pieten langs Kasteel Heeswijk komt. Sterker nog, ze verblijven dit jaar de volledige drie weken op het kasteel.

Maar hoe? Dat was een logische eerste vraag, want gezondheid en veiligheid staan uiteraard voorop. De huidige maatregelen vragen om creativiteit en deden ons ook denken aan vroegere tijden. Toen Sinterklaas wel in het land was, maar nog niet bij hockey, zwemmen, het werk van papa, het werk van mama, twee optochten en bij oma was. De tijd van 'je hoort hem wel, maar je ziet hem niet...'

Met de hulp van Senior - een gepensioneerd Piet met vele tientallen jaren ervaring - en door gebruik te maken van moderne technieken is Kasteel Heeswijk alsnog omgetoverd tot Sint op het Kasteel. Met Sinterklaasmagie om iedere hoek en achter elke deur. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat er een digitale en persoonlijke rondleiding klaarstaat voor ieder gezin dat het kasteel bezoekt. Dat gebeurt via een audiotour die je vooraf kunt downloaden of te gebruiken is via het gratis WiFi netwerk van Kasteel Heeswijk.

Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving. Kleurrijk, vrolijk, magisch en verhalend. Ook al zie je de Pieten en Sinterklaas niet, als je goed luistert dan hoor je ze af en toe op de zolder rommelen of op het dak oefenen. Ook voor Sint op het kasteel is vooraf reserveren verplicht, boek snel je tickets, het aantal personen per tijdsblok is beperktUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29478