Datum plaatsing: 19 november 2020

Corona-verwerking in kersttijdOss (Oss): Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die aan corona of onder de gevolgen ervan heeft geleden. Een sterfgeval, iemand die ernstig ziek is geweest en nog moet herstellen, iemand die zijn baan is kwijtgeraakt of verder geďsoleerd is geraakt. Waar gaan we naartoe voor verwerking van dit leed?

In het verlangen mensen verder te helpen in de verwerking van corona-gerelateerd leed zetten de kerken van Oss 29 november 2020 (eerste adventszondag) hun deuren nadrukkelijk open. Zij sluiten daarbij aan bij de landelijke actie ‘aandacht voor elkaar’. In de verschillende kerkgebouwen zal er de mogelijkheid zijn om met pastorale werkers in gesprek te zijn of in stilte stil te staan bij wat er gebeurd is.

We zullen deze actie afsluiten met een gezamenlijke vesperviering georganiseerd door de Raad van Kerken met kaarsen aansteken en gebeden om 17:00 in de Jozefkerk (Oude Molenstraat 8). Bezoekers zijn tussen 15:00-16:00 welkom in het gebouw van Evangelische gemeente CrOsspoint (Pinksterterp, Vianenstraat 102) en tussen 16:00-16:45 bij City Life Church Oss (Palestrinastraat 10). Op deze locaties worden ook kaarsen meegegeven voor in de vesperviering.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27391