Datum plaatsing: 21 november 2020

Camper in vlammen op


Camper in vlammen op


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Aan de Pieter Langendijksingel in Den Bosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag een camper in vlammen op gegaan. De melding van de brand kwam rond tien voor half een binnen bij de brandweer. Bij aankomst van de gealarmeerde brandweer stond de geparkeerde camper volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle, maar van de camper bleef helemaal niets over. De brandweer wist tijdig een gasfles te koelen en te voorkomen dat deze explodeerde. Een bergingsbedrijf heeft de restanten van de camper afgevoerd.

De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Volgens getuige zou er wel eens iemand in de camper verblijven, maar tijdens de brand werd niemand aangetroffen. De camper stond geparkeerd ter hoogte van de Campina fabriek.

Na de brand werd door de politie een Burgernetbericht verstuurd waarin de politie vroeg om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben bij de politie te melden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Camper in vlammen op
Camper in vlammen op
Camper in vlammen op
Camper in vlammen op
Camper in vlammen op


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21833