Datum plaatsing: 22 november 2020

Deukje….


Deukje….


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Afgelopen nacht stonden agenten bij een tankstation op de van Grobbendoncklaan in Den Bosch toen er een auto met forse schade het terrein op kwam rijden. De bestuurster werd gevraagd waar deze schade vandaag kwam. Omdat de vrouw aangaf dat zij geen idee had over welke schade wij het hadden, iets dat onze wenkbrauwen toch enigszins deed fronsen aangezien het niet bepaald om 'een deukje' ging, deden we nader onderzoek. Een eerste blaastest wees uit dat de vrouw vermoedelijk teveel alcohol had gedronken waarop zij werd meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest op het ademanalyseapparaat.

De uitslag van dit onderzoek was 1015 UG/L, ruim vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol voor een ervaren bestuurder. Het rijbewijs van de vrouw is direct ingevorderd. Uit onderzoek bleek dat zij vermoedelijk een verkeerslicht had geraakt kort voor zij het terrein van het tankstation op was gereden.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt en zij zal tevens worden aangemeld voor een educatieve maatregel bij het CBR. De kans is groot dat zij naast een forse boete haar rijbewijs voor een lange tijd kwijt zal zijn en op eigen kosten een cursus over alcohol en verkeer (EMA) zal moeten volgen als zij in de toekomst haar rijbewijs wilt behouden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21780