Datum plaatsing: 23 november 2020

Duister en kleur in De Waan


Duister en kleur in De Waan


Loosbroek (Bernheze): Donderdag 26 november is de vijfde editie van de Bernhezer talkshow. Opnieuw om 20.00 uur vanuit Lunenburg in Loosbroek. Eén tafel, spraakmakende gasten, afstand en een goed gesprek dat rechtstreeks wordt gestreamd.

De Waan is een programma met oog voor kunst, sport, humor, wetenschap en troost. Gasten zijn onder andere: Jos Heijmans. Van 2004 tot 2011 was hij burgemeester van Bernheze. In 2011 werd hij burgemeester van Weert. Over die periode schreef hij het boek ‘Hardt’. Een aangrijpend verhaal waarbij de lokale politiek zich van zijn duisterste kant laat zien. Anne-Marie Rakhorst uit Heeswijk-Dinther is voormalig zakenvrouw van het jaar en oprichter en eigenaar van het platform Duurzaamheid.nl. Anne-Marie is publicist en veelgevraagd spreker op het gebied van duurzaamheid. In de Waan vertelt ze over haar plannen.

Jaap van Klinken uit Heesch riep zichzelf vijf geleden uit tot nachtburgemeester van Bernheze. Hij wil kleur wil brengen in het leven van anderen, de boel op z'n kop zetten en lekker zijn mening geven. En Jaap heeft overal een mening over. Een aansprekend verhaal wordt verteld door Willem Juyn uit Heeswijk-Dinther. Een bijzonder leven van koeienboer naar stoer vrouwelijk. Een indringende tijd zonder handrem. Conform De waan van dag wordt er nog een gast toegevoegd.

De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring (BKK) en Lunenburg. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Elke editie zingt een lokaal talent het lied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' van Ramses Shaffy. Dit keer is dat Arno Pattiwael, ex-zanger van Silly Putty, hij neemt een zangeres en gitarist mee. De uitzending is live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via de website www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! meer info via info@debkk.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28757