Datum plaatsing: 24 november 2020

Zelf bouwen in de gemeente OssOss (Oss): Wilt u zelf een woning bouwen? Dit kan in Oijense Zij Noord (Oss), De Piekenhoef (Berghem) en Liesdaal (Maren Kessel).

Oijense Zij Noord Oss
De kavelgrootte varieert tussen 500 en 600 m2.

De Piekenhoef Berghem
Dit is de allerlaatste zelfbouwkavel die de gemeente Oss in De Piekenhoef verkoopt. U kunt bieden op deze kavel. De kavel is 687 m2.

Liesdaal Maren Kessel
In Liesdaal hebben we nog twee kavels beschikbaar:
- kavel 4 is 446 m2;
- kavel 9 is 1.402 m2.

Verkoop start op 30 november
De verkoop start op 30 november 2020. Alle informatie over de kavels is vanaf deze datum te vinden op www.woneninoss.nl/wonen/zelfbouw. De inschrijf- en biedingsformulieren kunt u hier ook downloaden. Kunt u deze informatie en het inschrijf- en biedingsformulier niet downloaden, dan kunt u contact met de zelfbouwcoach opnemen via gemeente Oss 14-0412.

Het inschrijfformulier voor Oijense Zij Noord en Liesdaal kunt u mailen naar zelfbouwcoach@oss.nl of inleveren bij de receptie in het gemeentehuis in Oss.

Het biedingsformulier voor De Piekenhoef moet u in een gesloten enveloppe inleveren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 te Oss.

De inschrijf- en biedingstermijn sluit op 11 december 2020 om 12.00 uur. Formulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen, nemen we niet meer in behandeling.

De zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht. Heb je een vraag voor de zelfbouwcoach? Stel deze via zelfbouwcoach@oss.nl

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. Op www.woneninoss.nl lees je hier meer over. Heb je daarover daarna nog vragen? Neem dan contact op met de zelfbouwcoach van de gemeente Oss, telefoon 14 0412.

Altijd op de hoogte
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen voor zelfbouwen. Dit kan via:

www.woneninoss.nl/wonen/zelfbouw
www.facebook.com/woneninoss
www.twitter.com/WonenOss
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14641