Datum plaatsing: 10 december 2020

Wie helpt hulphond uitlaten in Nuland


Wie helpt hulphond uitlaten in Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Govert is een hulphond, een labrador van 7 jaar. Hij woont met zín baasje Marjolijn in Jozefoord in Nuland. De bossen op het terrein van Jozefoord zijn een heerlijke wandelomgeving.
Govert wordt 4x per dag (een halfuur, aan de lijn) uitgelaten: in de ochtend, rond het middaguur, in de namiddag en avond. Dat is voor Marjolijn te veel, vandaar dat er een groepje vrijwilligers is die met Govert een rondje gaat lopen.
Dit groepje vraagt uitbreiding met ongeveer 4 mensen. Immers, werk, vakantie of anderszins, maken dat in het schema toch regelmatig wat uitlaatmomenten openblijven.

Govert is een leuke en goed opgeleide hond, reageert niet op andere honden, is speels en af en toe wat ondeugend. Hij vindt het heerlijk om uitgelaten te worden. De wandel- en bospaden op Jozefoord zijn ideaal; een labrador heeft iets van een jachthond in zich. Hij snuffelt dan ook wat af in de bosrijke omgeving.

Voel je ervoor? Het is echt leuk om te doen!
Je kunt zelf aangeven wanneer het je uitkomt om Govert uit te laten. Bij voorkeur 2x in de week. Meer mag ook. Dit mogen telkens verschillende momenten zijn, het is dus niet zo dat je vastzit aan een bepaalde dag of tijd. Er is een excelschema waar je op kunt zien wat de momenten zijn die nog ingevuld moeten worden.
Ben je geÔnteresseerd of wil je wat meer weten, bel dan met Marjolijn van Asperen. Zij is te bereiken op 06 44714254.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31543