Datum plaatsing: 09 december 2020

SJV's Oliebollenbingo dit jaar via een livestreamRosmalen ('s Hertogenbosch): SJVís Oliebollenbingo ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren. Normaal gesproken zitten we eind december in De Kentering aan lange tafels, gefocust op onze bingokaarten, met de stift in de hand, gezellig allemaal bij elkaar. Dit jaar moeten we het iets anders doen, maar het wordt zeker niet minder gezellig!

De Oliebollenbingo vindt dit jaar online plaats via een livestream op YouTube en Facebook. Op maandag 28 december ben je van 15.30 uur tot 17.00 uur van harte welkom om mee te doen! Deelname is dit jaar helemaal gratis, je kunt je via onze website inschrijven (let op: voor elk kind is een aparte aanmelding nodig). Inschrijven is mogelijk t/m zondag 20 december. De bingokaart ontvang je in de brievenbus, het enige wat jij nog moet regelen is een pen of stift om de genoemde cijfers af te kruisen.

Door met zín allen online te bingoŽn, zijn we toch een beetje samen ook al zijn we thuis. Dit is iets nieuws, iets leuks, en je kunt lekker vanaf je eigen bank de prijzen binnenslepen! Heb je gewonnen, dan bezorgen we je prijs bij je thuis. SJV komt langs met een auto waarvan de kofferbak volgeladen is met prijzen, je kiest zelf welk cadeau jij in ontvangst neemt!

Tijd voor een gezellige middag in de kerstvakantie met je familie. We zien je graag online op maandag 28 december via onze livestream!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31816